Loopbaancoach Breda

Loopbaancoach Breda - Marjolein de BoerWie ben ik?
Mijn naam is Marjolein de Boer. Ik ben begin veertig. Ik werk ruim vijftien jaar als HR adviseur in verschillende branches en organisaties. Na zelf een loopbaantraject te hebben gevolgd, werd mij duidelijk dat ik er enorm veel energie van krijg om mensen inzicht te laten krijgen in hun kwaliteiten en ontwikkelkansen. Dit heeft mij ertoe aangezet om me verder te ontwikkelen tot loopbaancoach en een opleiding tot loopbaancoach te gaan volgen. Ik doe dit werk nog steeds met heel veel plezier en passie. Ik werk vanuit mijn woonplaats Breda.

Mijn stijl
Ik geef je zelf regie in je loopbaan. Door middel van opdrachten ga je aan de slag. In de gesprekken is ruimte voor reflectie op de opdrachten. Ook is het mogelijk om een aantal testen in te zetten. Bijvoorbeeld testen gericht op passende werkomgeving, wat je belangrijk vindt in een baan of om inzicht te krijgen in je persoonlijkheid en kwaliteiten. Mijn stijl is te omschrijven als persoonlijk en positief kritisch.

Loopbaancoach Breda en omstreken
Ik werk overwegend in de regio Breda,  Tilburg, Roosendaal, Oosterhout. Woon je verder weg dan is het mogelijk om een aantal  gesprekken te voeren via Skype. Het intakegesprek  is altijd face-to-face.